Info telefon: 061/29 21 320

officebiozdravac@gmail.com

          

Ukupno::0,00 Дин.
Korpa je prazna

Potrebni sastojci:

 
Tegla kompota od nektarine 550 gr, puding od vanile, puding od čokolade,kesica šlaga, 100 gr slatkog od šumskih kupina.
 
Priprema dezerta: Skuvati puding od vanile i razliti u četiri posude za sladoled ili voćni kup.Skuvati puding od čokolade i razliti preko vanile. Staviti preko pudinga kriške ocedjenog kompota od nektarine. Špricem za kolače istisnuti umućeni šlag.Preko dekorisati slatkim od šumskih kupina. Ohladiti i sluziti.
 

Potrebni sastojci za jednu koru:
 
2 jaja, 250 gr šećera, 250 ml mleka 250 gr brašna,100 gr otopljenog margarina ili maslaca, 50 gr kakao praha, kora od jednog limuna. 
 
Ostali sastojci:
 
200 gr džema od maline 200 gr rastopljene čokolade za kuvanje, kocka putera.
 
Priprema testa: Umutiti žumanca i šećer, dodati otopljeni margarin ili maslac, brašno, kakao, rendanu koru limuna i na kraju umuceno belance. Peci u plehu obloženim papirom za pečenje. Ispeći dve kore. Ohladjenu koru premazati džemom od maline, preklopiti drugom korom i preko razliti čokoladu otopljenu sa kockom putera. Kada se stegne iseći kolač na kocke i služiti.
 
 

Radno vreme: 08.30h - 20.30h, subota: 09-19h

Info telefon: 061/29 21 320

____________________________________________

Korišćenje prodavnice:

Kako kupovati?

Podsetite svoja čula na zaboravljene ukuse 

Proizvodi  BIO ZDRAVAC

 

Pratite nas na: